Останнім часом популярним стало брендування одягу. За допомогою нанесення логотипів або слоганів компанії на текстильні вироби можна грамотно прорекламувати послугу, а також створити стильну та сучасну уніформу.

Компанія «Сім-Принт» пропонує нанесення логотипів на тканину. У нас ви можете замовити виготовлення жіночого одягу з лого, фірмовими знаками, написами та слоганами.

Коли потрібне виготовлення жіночого одягу з лого

Такі вироби в основному використовуються для реклами продукції та підвищення впізнаваності бренду. Але вони також необхідні в тому випадку, якщо вам потрібно виділити своїх співробітників. Брендований жіночий одяг може використовуватися в таких цілях:

  • як рекламна роздавальна продукція;
  • як сувеніри для співробітників чи клієнтів компанії;
  • як уніформа, спецодяг;
  • на конференціях, виставках, заходах;
  • у вигляді ненав'язливої реклами.

У нас ви можете замовити нанесення логотипів на жіночий одяг: футболки, топи, спідниці, костюми, комбінезони, уніформу тощо. Також ми пропонуємо пошиття жіночого одягу з лого, ми візьмемо на себе всі етапи створення таких виробів. Наші фахівці розроблять дизайн, виготовлять макет та виконають усі роботи вчасно.


Методи нанесення лого на жіночий одяг

Існує кілька варіантів брендування текстильних виробів. Найпопулярнішим вважається метод сублімації. Завдяки друку на тканині, ми перенесемо на неї повнокольоровий малюнок, який порадує стійкістю до прань, сонячних променів.

Наша компанія також пропонує нанесення лого за допомогою вишивки. Такі вироби виглядають презентабельно, дуже стильно та цікаво. Вони привернуть увагу, а також збережуть свій зовнішній вигляд на тривалий час.

Замовляйте жіночий одяг із логотипами для своїх цілей. Ми виконаємо всі роботи у строк строго за узгодженим макетом. Всі вироби будуть відповідати вашим цілям. Здійснюємо доставку до будь-якого регіону України.