Для правильного просування бізнесу використовуються різні інструменти. Це також брендований одяг, який дозволяє заявити про свою компанію, прорекламувати його та виділити своїх співробітників.

Навіщо потрібний брендований одяг для бізнесу

Одяг із логотипами компаній – це яскравий, привабливий інструмент, який дозволяє розповісти про бренд. З його допомогою можна:

  • виділити співробітників, у тому числі обслуговуючий персонал;
  • нагадати про бренд і вигідно про нього розповісти;
  • прорекламувати компанію на різноманітних заходах та виставках;
  • створити корпоративну ідентичність, розповісти про філософію та місію компанії.

Однією з ключових переваг брендованого одягу є створення впізнаваного образу бренду. Співробітники, які носять одяг із логотипом компанії, рекламують її послуги, підвищуючи видимість бренду у повсякденному житті. Це особливо важливо в умовах жорсткої конкуренції, де кожний додатковий візуальний вплив може відіграти ключову роль.


Особливості пошиття брендованого одягу на замовлення

Наша компанія «Сім-Принт» пропонує пошиття одягу з нанесенням логотипів у корпоративних відтінках. Це дає можливість створити унікальний стиль, що відповідає вашій корпоративній ідентичності. Ви зможете підібрати не лише кольори та фасони, але й матеріали, відображаючи особливості бренду та підкреслюючи його статус.

Ми розробимо дизайн одягу на замовлення. Це можуть бути футболки, костюми, реглани, поло, комбінезони, верхній одяг та інше. Вони розробляються за індивідуальними макетами, з підбором тканин та чітким узгодженням дизайну.

Після пошиття одягу для компанії ми нанесемо логотип компанії методом друку або машинної вишивки. За допомогою вишивання ви отримаєте довговічний та презентабельний малюнок. Метод сублімації дозволяє створити чітке, насичене зображення.

Брендований одяг – це невід'ємний елемент сучасного бізнесу. Вона не лише надає компанії впізнаваність, а й стає засобом вираження її цінностей та стилю. Підкреслити унікальність вашого бренду можна не тільки через дизайн, але і через індивідуальне пошиття і технології нанесення логотипу, створюючи гармонійний вигляд, що запам'ятовується.